Proiect

Nordis Residence este un proiect rezidential Premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului. Cele 29 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2, 3 sau 4 camere, avand alocate locuri de parcare in garajul subteran al cladirii.

Intregul ansamblu este proiectat in ideea de confort si eleganta. De aceea, tot ce ofera acest imobil este gandit pentru o viata relaxanta si sigura, alaturi de cei dragi. Dintre beneficiile ansamblului amintim: terase spatioase – pentru relaxare, spatii vitrate mari – pentru un plus de lumina, bucatarii separate – pentru confort ridicat, sala de fitness– pentru tonus si energie sporite, sistem de supraveghere video – pentru mai multa siguranta.

Pentru un consum energetic scazut si protejarea mediului, am folosit o serie de elemente “verzi” : iluminare cu LED a spatiilor comune si a garajului izolarea termica a imobilului cu roca bazaltica – produs natural,  folosirea de panouri solare pentru incalzirea apeitamplarie exterioara cu geam tripan.

SISTEM CONSTRUCTIV

Structura de rezistenta este asigurata de un sistem mixt de cadre si diafragme din beton armat tip „placa dala”, fara grinzi aparente, iar inaltimea libera este de 2.8 m.

Peretii exteriori  sunt realizati din caramida eficienta Porotherm cu grosime de 25 cm, ce confera un confort termic superior, imbunatatit prin placarea cu sistem termoizolant de fatada – compus din roca bazaltica (produs natural) de 10 cm grosime.

Pentru izolare fonica, peretii de separare intre apartamente si apartamente / casa scarii sunt realizati din caramida plina si au grosimea de 25 cm.

Compartimentarea apartamentelor este realizata cu pereti de gips-carton, prin suprapunerea a cate 2 placi pe fiecare parte, una dintre ele fiind Rigips-Fonic si izolatie cu vata minerala Isover Akusto de 10 cm grosime, pentru o buna izolare fonica.

Tamplaria exterioara este realizata din ferestre tripan din profile PVC import Germania, marca Salamander, feronerie Roto NT, iar geamul este tip four season pe exterior si low-E pe interior, asigurand un confort termic sporit dar si un climat sanatos in interior.

SISTEM DE INSTALATII

Baile sunt finisate cu gresie si faianta de import, marca Marrazi, rezervoarele ingropate, iar obiectele sanitare din gama Villeroy&Boch si robinetaria din gama Kludi.

Incalzirea si apa calda menajera sunt asigurate de un sistem mixt, format din centrala termica de imobil si panouri solare, iar contorizarea utilitatilor se va face individual pentru fiecare apartament.

Aparatele si echipamentele electrice sunt marca Legrand, gama Bticino.

FINISAJE

In apartamente, vopsitoria peretilor si a tavanelor este realizata cu vopsele superlavabile de import, marca Caparol sau similar, iar culoarea standard este alb.

In dormitoare, hol si living, pardoseala este realizata din parchet de lemn triplustratificat, de import,  marca Khars. Usile interioare sunt de tip celular, producator Pinum Innova, cu feronerie inox satinat.

Finisarea bailor este realizata cu ceramica de calitate superioara de import, tip Marazzi.

Terasele sunt placate cu lemn deck, cu rosturi de scurgere de 5 mm intre placi, iar balustradele sunt realizate dintr-un sistem de zidarie si sticla.

Holul de acces si casa scarii imobilului  sunt placate cu granit.

DOTARI SI UTILITATI

Imobilul este racordat integral  la retelele de alimentare cu apa, canalizare, energie electrica, gaze naturale, telefon, cablu TV. Contorizarea utilitatilor este individualizata pentru fiecare apartament.

Imobilul este echipat cu lift Schindler de 7 persoane, ce face legatura intre garajul subteran si etajele curente.

La intrarea in cladire se afla o zona de receptie eleganta. Pentru siguranta dumneavoastra imobilul este prevazut cu instalatie de videointerfon, iar in exteriorul cladirii se vor monta camere video.

Ansamblul este prevazut cu o sala de fitness, complet utilata, deservita de un grup sanitar cu dus, dar si sauna.

Evacuarea deseurilor menajere este asigurata prin camera pubelelor amplasata la demisolul imobilului.

In functie de stadiul executiei imobilului si de momentul achizitiei apartamentului dorit, finisajele interioare pot fi personalizate de fiecare cumparator in parte.

Toate informatiile / schitele prezentate in site au exclusiv scop de prezentare, fara a crea obligatii sau raspunderi legale sau contractuale in sarcina dezvoltatorului sau a clientului, a caror relatie juridica va fi guvernata exclusiv de prevederile contractului / antecontractului / altui document scris incheiat in mod valabil intre parti.