Despre NORDIS

Nordis a pornit cu un om, o dorinta si un business angel. Omul lucra deja de 7 ani in domeniul imobiliar. Dorinta era sa aiba propria companie. Business angel a fost un client care a avut incredere in fondatorul companiei Nordis si in succesul ei.

Astazi, Nordis este o echipa de oameni pasionati si o companie imobiliara de top, in care mii de clienti au avut si au incredere si carora le-am oferit valoare adaugata prin serviciile noastre.

Sunt 9 ani de cand lucram, cu seriozitate dar si multa placere, in acest domeniu, ocupandu-ne in special de zona de Centru si Nord a Bucurestiului.

Am ajutat nenumarati clienti sa-si gaseasca sediul potrivit sau casa visata. Am fost alaturi de expati in temerara experienta de a-si muta viata in alta tara. Am administrat proprietati si imobile rezidentiale sau de birouri. Am lucrat alaturi de dezvoltatori ca si consultant, manager de proiect, agent exclusiv de vanzari. Si astazi facem toate aceste lucruri, mai mult si mai bine prin prisma experientei si cunostintelor acumulate in timp. Am intalnit mii de clienti si am intrat in mii de proprietati. Am identificat nevoile celor care vin la noi pentru consultanta, am aflat ce le place si de ce. Dar si ce nu trebuie facut, si de ce.

Cu toate acestea in minte, dezvoltam astazi Nordis Residence – Herastrau Park, un ansamblu rezidential Premium, care ne dorim sa devina casa ideala – ACASA – pentru cei care vor locui aici.

Va invitam sa rasfoiti cateva dintre proiectele finalizate de noi in ultimii ani.

Nordis Premium Properties
Rent Apartament Bucharest
Apartamente Herastrau
Administrare de imobile

PORTOFOLIU

High Residence - Soseaua Nordului
High Residence este un proiect unic, spatios, exclusivist, finalizat in 2016. Format din 34 de apartamente de lux, ansamblul este situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, Finisajele si dotarile sale apartin clasei premium, imobilul avand, de asemenea,atributele unei cladiri verzi.
Nordis a fost Manager de Proiect si este Agent de Vanzari Exclusiv pentru acest proiect.
Ansamblul este vandut in proportie de peste 80%.
Park Residence 5 - Baneasa
Finalizat in 2015, Park Residence 5 este un ansamblu elegant, cu 160 de apartamente, situat in zona Baneasa - Piata Presei Libere. Situat in mijlocul naturii, pe malul lacului Baneasa, compexul ofera o serie de facilitati locuitorilor sai: piscina interioara, sala de fitness, sauna, hamam.
Nordis este Consultant si Agent Exclusiv de Vanzari pentru acest proiect.
Park Residences 5 este vandut in proportie de peste 85%.
Nordis Residence Baneasa Lake
Nordis Residence – Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu ce pune la dispozitia locatarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare.
Nordis s-a ocupat de identificarea oportunitatii de investitie si achizitia terenului. Proiectul se afla in faza de obtinere a autorizatiei de construire.
Nordis este agent exclusiv de vanzari al proiectului.
Nordis Residence - Privighetorilor
High Life Residence - Privighetorilor este un proiect cu 28 de apartamente de 2, 3 si 4 camere situata in zona Baneasa - Iancu Nicolae. Proiectul a fost finalizat in 2018.
Pentru acest proiect, Nordis a oferit consultanta pentru achizitia terenului si proiectarea apartamentelor.
In acest moment ne ocupam de managementul proiectului si vanzari.
Park Residences 4 - Herastrau
Localizat in eleganta zona Herastrau – Soseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat in 2013, fiind compus din 24 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere.
Cu o arhitectura moderna, finisaje si dotari din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vandut in totalitate de catre Nordis.
Pentru acest proiect, am oferit consultanta imobiliara inca din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vanzari exclusiv.
Crangasi Condominium
Crangasi Condominium este un proiect rezidential cu 10 apartamente de 2 camere, finalizat in 2013. Blocul este unul dintre cele mai frumoase imobile din zona. Pentru acest proiect, Nordis s-a ocupat de toate aspectele ce tin de constructia unui imobil: identificare si achizitie teren, demolare constructie existenta, autorizatie de construire, selectie constructor, mentinerea relatiei cu autoritatile locale, managementul tuturor activitatilor legate de proiect: constructie, receptie, apartamentare si intabulare, vanzarea proiectului.