Despre NORDIS

Dezvoltarea imobiliara este o directie a companiei noastre care s-a modelat in ani de munca, timp in care ne-am implicat in toate aspectele ce alcatuiesc un proiect imobiliar.

Suntem o echipa cu o experienta considerabila in dezvoltarea, promovarea, vanzarea, inchirierea si administrarea proiectelor imobiliare cu destinatie rezidentiala sau office.

Dupa peste 10 ani in care am lucrat cu seriozitate dar si cu multa placere pe piata imobiliara premium, am decis sa integram experienta si cunostintele acumulate intr-un proiect care sa cuprinda toate acestea, sub un singur nume – Nordis Residence.

In spatele proiectului Nordis Residence se afla pasiunea, imaginatia, flexibilitatea si curajul in fata noilor provocari, a intregii echipe, ce reflecta cu acuratete nevoile si dorintele cumparatorilor, avand la baza interactiunea pe care echipa noastra a avut-o cu mii de clienti de-a lungul a activitatii companiei noastre.

Ne-am propus sa ridicam standardele existente pe piata imobiliara, sa le oferim clientilor tot confortul de care au nevoie si astfel sa meritam increderea lor. Ne adaptam in fiecare zi si integram solutii noi si moderne pentru fiecare proiect.

Cu toate acestea in minte, am dezvoltat Nordis Residence Herastrau Park, un ansamblu rezidential Premium, care ne dorim sa devina casa ideala – ACASA – pentru cei care vor locui aici.

Fiecare ansamblu Nordis Residence are la baza pasiunea si determinarea de a fi cei mai buni. Va invitam sa rasfoiti cateva dintre proiectele noastre.

PORTOFOLIU

Nordis Residence Primaverii - in lucru
NORDIS RESIDENCE PRIMAVERII imbina un nou nivel de “luxury living” cu cea mai buna locatie rezidentiala din Bucuresti, cartierul Primaverii.
Sa locuiesti aici inseamna sa te bucuri de o priveliste minunata, sa fii ferit de agitatia orasului, dar in acelasi timp sa ai toate facilitatile cotidiene la o distanta de mers pe jos.
Lucrarile au demarat in 2019.
Nordis Residence Mamaia Lake - in lucru
Nordis Residence Mamaia Beach a fost conceput astfelincat sa va ofere o experienta completa si sa transforme spatiul din jurul sau intr-o oază de relaxare si confort.
Situat chiar langa plaja, ofera in acelasi timp o locatie excelenta pentru o vacanta si o investitie sigura si profitabila prin conceptul de ApartHotel gestionat de Nordis.
Proiectul va fi finalizat pentru sezonul estival 2020 si cuprinde peste 200 de spatii de locuit.
Nordis Residence Baneasa Lake - in lucru
Nordis Residence – Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu ce pune la dispozitia locatarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare.
Nordis s-a ocupat de identificarea oportunitatii de investitie si achizitia terenului.
Nordis este agent exclusiv de vanzari al proiectului.
Nordis Residence - Privighetorilor
Nordis Residence - Privighetorilor este un proiect cu 28 de apartamente de 2, 3 si 4 camere situata in zona Baneasa - Iancu Nicolae. Proiectul a fost finalizat in 2018.
Pentru acest proiect, Nordis a oferit consultanta pentru achizitia terenului si proiectarea apartamentelor.
In acest moment ne ocupam de managementul proiectului si vanzari.
High Residence - Soseaua Nordului
High Residence este un proiect unic, spatios, exclusivist, finalizat in 2016. Format din 34 de apartamente de lux, ansamblul este situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, Finisajele si dotarile sale apartin clasei premium, imobilul avand, de asemenea,atributele unei cladiri verzi.
Nordis a fost Manager de Proiect si este Agent de Vanzari Exclusiv pentru acest proiect.
Ansamblul este vandut in totalitate.
Park Residences 4 - Herastrau
Localizat in eleganta zona Herastrau – Soseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat in 2013, fiind compus din 24 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere.
Cu o arhitectura moderna, finisaje si dotari din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vandut in totalitate de catre Nordis.
Pentru acest proiect, am oferit consultanta imobiliara inca din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vanzari exclusiv.